Vælg en side

Mere

22. oktober 2018

Har du interesse i det islandske marked eller erhvervsliv? Du har mulighed for at komme med på en delegationsrejse til Island i oktober.

I et samarbejde mellem, Arctic Consensus, GrønlandsRejsebureau, Arctic Business Network, Erhverv Norddanmark, Enterprise Europe Network og BusinessAalborg planlægges en delegationsrejse til Island i oktober i forlængelse af Arctic Circle, med fokus på erhverv, netværk, relationer og viden.

På turen får du mulighed for at få direkte kontakt til det islandske marked og virksomhederne. En unik mulighed for at skabe nye relationer og netværke, samt få viden om det islandske erhvervsliv. Programmet for turen er stadig under udarbejdelse, så du har en unik mulighed for at være med til at forme programmet ved at kontakte arrangørerne med dine interesser.

Du kan nu tilkendegive din interesse, i forhold til om du eller din virksomhed har interesse i at deltage, uden at det er bindende som tilmelding, ved at sende en mail til: mail@arctic-consensus.com.

Delegationsrejsen planlægges afviklet fra d. 22. – 25. Oktober 2018, og ligger dermed i forlængelse af Arctic Circle i reykjavik d. 19. – 21. oktober. Du har derfor mulighed for, at kombinere delegationsrejsen med Arctic Circle. I givet fald er rejsedatoer d. 19 – 25. oktober. Nærmere information følger.